Hoe installeer ik McAfee Site Advisor voor Chrome

Internet is de ziel van het moderne leven. Het wordt veel gebruikt voor zoekresultaten. Online sites zijn echter besmet met verschillende vormen van virussen, malware of spyware. Terwijl u aan deze online inhoud vastzit, bent u zeker op zoek naar manieren om uw internetbrowser te beschermen. En beschouw jezelf gelukkig genoeg dat je zoekopdracht hier eindigt. McAfee als antivirus software toepassing is handig voor uw computer. Het is een van de meest algemeen erkende software toepassing stools en helpt de prestaties van uw pc te optimaliseren. Bovendien helpt het ook om de ervaring van uw websurfen veilig te houden.
McAfee-site adviseur is een soort add-on die kan worden geïnstalleerd op populaire internetsites. Hier, met de technische assistentie van MacAfee Bellen, zullen we een kort inzicht geven in hoe de site-adviseur te installeren op een van de populaire internetbrowsers genaamd chrome, zoals beschreven in de volgende stappen:


  • Eerst moet u de officiële website van de website van de site advisor op chrome bezoeken. U kunt dit rechtstreeks doen zonder het chromen web of downloadwinkels te gebruiken.
  • Ga verder door op de gratis download knop te klikken.
  • Om te bevestigen dat u het specifieke programma wilt uitvoeren. Ga verder door het gedownloade installatiebestand uit te voeren.
  • Tik op de installatieknop om de installatie van de add-on te hervatten. Het betrokken proces duurt slechts enkele minuten.
  • Start Chrome opnieuw om respectievelijk de nieuwe extensie in te schakelen.
  • Klik onderaan om te verwijderen van Chrome op de knop voor het inschakelen van extensies. Dit is een extra prompt om veiligheidsredenen.
  • Bevestig of u de veilige zoekopdracht al dan niet wilt inschakelen. Dit is de aangepaste zoekmachine van McAfee voor het filteren van onveilige sites. Zo ja, dan zou het zijn ingesteld als de standaardzoekmachine van Chrome.
  • Ga door met een grondige zoekopdracht om de resultaten van de site-adviseur te controleren.
  • Eindelijk, om een ​​voorbeeld van het volledige site rapport te hebben. Tik op de site adviseur-knop in de URL

Als het probleem aanhoudt, neem dan gerust contact op met Mcafee bellen Nederland voor verdere hulp. De professionals zijn erg beleefd en beleefd. Ze streven er altijd naar om in een mum van tijd directe oplossingen te bieden. Ze zijn gespecialiseerd in het bieden van stappen voor probleemoplossing voor internetbeveiliging.




Comments

Popular posts from this blog

Snelle manier om het Mcafee-abonnement op te zeggen

Mcafee SiteAdvisor installeren op uw Chrome

Annuleer een Mcafee-abonnement in eenvoudige en gemakkelijke stappen