Hoe McAfee-siteadviseur gebruiken in safari?

Het is van het grootste belang om uw computer veilig te houden. McAfee is het populaire antivirusprogramma om computervirussen, malware, spyware en andere gevaarlijke misdaden op het apparaat te vernietigen. Als een van de meest erkende antivirus software ter wereld. Het is bedoeld om de pc-prestaties te optimaliseren en hetzelfde veilig te houden terwijl u op internet surft. De belangrijkste functie is om onderscheid te maken tussen veilige en onveilige sites. Hoewel safari de meest populaire internet browser is, is er geen specifieke werkbalk voor.
In de betreffende webpost zullen we een korte handleiding geven over het maken van een bladwijzer waarmee u onmiddellijk de site-adviseurs pagina kunt bezoeken voor de betreffende site die u gebruikt. Hiervoor nemen we de ondersteuning van bellen MacAfee, zoals beschreven in de volgende stappen. U kunt deze stap volgen om een ​​bladwijzer te maken of een op maat gemaakte site advisor-werkbalk voor safari als volgt installeren:

  • Selecteer onder de bewerking skop het specifieke Java-script en ga verder door het te kopiĆ«ren.
  • Plak dezelfde link in de adresbalk. Nadat je naar de bewerkingsoptie bent gegaan. Klik op de plakoptie.
  • Verwijder de ruimte tussen ‘en +. Ga verder door het blauwe wereldbol pictogram naar de boeken markerings balk te slepen en de nieuwe bladwijzer naar wens te benoemen.
  • Om de bladwijzer van Site Advisor door te sturen in het bladwijzermenu. Tik op open bladwijzers en ga naar het bladwijzers gedeelte. Dit is om alle betreffende bladwijzers te tonen.
  • Tik aan de linkerkant op de bladwijzerbalk onder collecties.
  • Sleep de bladwijzer in de lijst met bladwijzer menu’s.
Ten slotte heeft u een directe toegangs link naar pagina-beoordelingen van site adviseurs binnen handbereik.Neem voor meer hulp contact op met Mcafee telefoonnummer voor een effectieve en resultaatgerichte oplossing. De assistenten beschikken over uitstekende kennis en communicatieve vaardigheden om u op alle mogelijke manieren te helpen. Hoewel het moeilijk is om zo’n legendarisch product te ondersteunen, geniet het team enorm van elke keer dat ze positieve feedback krijgen van hun waardevolle klanten.Kortom, ze bieden de juiste oplossingen met handige services.

Comments

Popular posts from this blog

Snelle manier om het Mcafee-abonnement op te zeggen

Mcafee SiteAdvisor installeren op uw Chrome

Annuleer een Mcafee-abonnement in eenvoudige en gemakkelijke stappen