Hoe een McAfee Antivirus te stoppen wanneer het internet blokkeert?

 Het lijdt geen twijfel dat McAfee een antivirusprogramma is waarvan wordt aangenomen dat het door de mensen het meest bruikbare en heilzame product is, en het heeft ook de authenticatie van zoveel jaren behouden. Maar op de een of andere manier maakt het niet uit welk bereik van een antivirusprogramma u gebruikt, het blijft af en toe problemen tegenkomen en hetzelfde is ook het geval met dit product. Wat de meest voorkomende vraag betreft, vraagt ​​bijna de meerderheid van de gebruikers: welke maatregelen kan een persoon kiezen wanneer een bepaalde antivirus de internetverbinding slecht blokkeert? Als u zich zorgen maakt over een soortgelijk of een ander soort probleem met betrekking tot deze antivirus, neem dan gerust contact op met het mcafee klantenservice bellen hulplijn nummer.

Stappen om te voorkomen dat een antivirusprogramma een internetverbinding blokkeert, worden hieronder beschreven: -

  • Allereerst moet u dubbeltikken op het M-schildpictogram op de taakbalk.
  • Zorg er vervolgens voor dat u de optie voor web- en e-mailbeveiliging op uw scherm selecteert.
  • Kies de firewall-link en klik op de optie uitschakelen in het venster met firewall-opties.
  • De specifieke firewall geeft u een bevestigings pop-up dat de service wordt uitgeschakeld.
  • Kies de hervattijd om deze uit te schakelen en de status verandert van rood in groen.
  • Test ten slotte de internetverbinding en zet de firewall aan nadat het proces is voltooid.

Dit is de stapsgewijze uitwerking om een ​​antivirus programma te stoppen om een ​​internetverbinding gemakkelijk te blokkeren. Als u meer hulp nodig heeft bij een van de problemen die verband houden met uw antivirusprogramma, hoeft u alleen zo snel mogelijk contact op te nemen met het contactnummer van bellen Mcafee . We begrijpen de urgentie van uw situatie en waarde van uw tijd volledig, daarom behandelen we uw probleem als onze hoogste prioriteit. Op het moment van een dergelijke situatie hoeft u helemaal niet in paniek te raken, u hoeft alleen maar ons hulplijn nummer te bellen en contact op te nemen met onze leidinggevende die contact zal opnemen met de gecertificeerde professional om uw probleem zonder vertraging te laten oplossen.

broncode:http://mcafeehelpdesknederland.eklablog.com/hoe-een-mcafee-antivirus-te-stoppen-wanneer-het-internet-blokkeert-a197835698

Comments

Popular posts from this blog

Snelle manier om het Mcafee-abonnement op te zeggen

Mcafee SiteAdvisor installeren op uw Chrome

Annuleer een Mcafee-abonnement in eenvoudige en gemakkelijke stappen